Stomerij De Valk sinds1926 een begrip in Den Haag e.o.

Terugbelverzoek

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m. terug!

deValk

Terugbelverzoek

Bericht wordt verstuurd

Wat is stomen ?

KWL

Alleen door stomen, kunnen we vat krijgen op de meest hardnekkige vlekken. De juiste benaming voor stomen is echter chemische reiniging. Vroeger gebeurde dit met de chemische stof perchloorethyleen. Omdat deze stof enigszins schadelijk voor het milieu is, werkt Stomerij De Valk vandaag de dag met het milieuvriendelijke Koolwaterstof (KWL).

Goede reiniging

KWL heeft een goed reinigingsresultaat bij alle stoffen. Of het nu om vetvlekken, olievlekken of andere vlekken gaat, met KWL krijgen wij de meest hardnekkige vlekken uit katoen, polyester, wol of leer. Ook extra tere weefsel zoals kant of zijde kunnen zeer goed behandeld worden met KWL. Het is een groot voordeel van KWL, dat het niet giftig voor mens en milieu is.

Voorbehandeling

Voordat we met KWL chemisch reinigen, kijken we ieder kledingstuk eerst apart na. Voor bijvoorbeeld kragen, zakken en revers is vaak een voorbehandeling nodig. Daarnaast bekijken we ook de specifieke vlekken. Zo heeft een vetvlek een andere voorbehandeling nodig dan een wijnvlek. Op die manier gaan wij met zorg met uw kleding om.

Vuilbehandeling

In onze reinigingsmachine wordt verder geen gebruik van water gemaakt. Het hele reinigingsproces bestaat uit een voorbad, hoofdbad en droogproces, waarbij KWL het hoofdbestanddeel is. Dit hele proces neemt circa 1 uur in beslag.

Stomen

Natuurlijk gebruiken we ook stoom in onze stomerij. Dit gebeurt in het afwerkingproces, waarbij de chemisch gereinigde kleding geperst en gestreken wordt. Ook gebruiken wij stoom voor de verwarming van onze reinigingsmachines

BLIJVEND LAAG IN PRIJS

Wassen en strijken van overhemden : € 2,60 per stuk nú 5 stuks voor € 12,00

Stomerij De Valk

 

Service en kwaliteit staat bij ons bovenaan !

 

Adres
Alphons Diepenbrockhof 46a
2551 KG Den Haag
Gratis parkeermogelijkheden
in de directe omgeving!
Openingstijden
maandag – vrijdag 8.00 – 17.30 uur zaterdag 9.00 – 12.30 uur
De maand juli zijn wij geopend maandag – vrijdag 9.00 – 17.00 uur zaterdag 9.00 – 12.30 uur